top of page

DIENSTEN

Artikelen schrijven.jpg

ARTIKELEN SCHRIJVEN

Wij worden blij van het schrijven van teksten. Voor kranten, websites, magazines, brochures, interne communicatie, etcetera. Op de doelgroep gericht, de teksten op maat. Lees meer over de legio mogelijkheden bij Text by Pim.

Communicatie.jpg

COMMERCIËLE UITINGEN

Het kan behoorlijk lastig zijn om uw product of dienst precies zo te omschrijven zoals u het wilt uitdragen. Naar klanten, naar leveranciers of richting de media. Wij helpen u met het vinden van de juiste toon en de juiste woorden om uw bedrijf nog beter in de markt te zetten.

Beste teksten foutloos.jpg

REDIGEREN / CORRIGEREN

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Dat geldt ook voor tekstuele uitingen. Foutloze teksten die grammaticaal kloppen stralen betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Daarbij kunnen wij u helpen.

SEO schrijven.jpg

SEO-TEKSTEN SCHRIJVEN

Hoe goed bent u te vinden op het internet? De fabel dat u alleen goed vindbaar kunt zijn als u ervoor betaalt, is al geruime tijd achterhaald. Met de juiste teksten en indeling indexeert Google u net zo goed. Wij hebben alle tools in huis om u zowel voor als achter de schermen van uw website op weg te helpen naar een optimale vindbaarheid.

bottom of page